Nyt voit tilata kaikkia taitopainotteisia ja ratkaisukeskeisiä koulutuksiamme myös omalle paikkakunnalle. Ota meihin yhteyttä, tarjoamme sitoumuksetta palveluita koulutuksen suunnitteluun, kohdentamiseen, järjestelyihin sekä palautteen keräämiseen.

Taitopainotteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa ja niiden menetelmiä sovelletaan laajasti valmennuksissa, asiakastyössä, terapiatyössä, koulutus, opetustyössä, johtamisessa sekä työn kehittämisessä. Kehitämme nykyaikaisia palveluitamme yhteistyössä alan toimijoiden, osaajien sekä oppilaistosten kanssa.

Olemme mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa opiskeluvalmenus-projektia 2016-2020. Toteutamme terapia-alan tutkimusta, josta esimerkkinä on parisuhteen voimavarakartta tutkimusohjelma. Toteutamme myös Terapia- ja työelämäkeskus Profess Oy:n kanssa laatutyönohjausta Pirkanmaalta käsin koko Suomessa.

Stepbystep on kaikkien palveluidemme yhteinen tuotemerkki. Stepbystep kuvaa sitä, että kaikki uudet taidot ja voimavarat voidaan rakentaa askel kerrallaan hyvällä yhteistyöllä. Verkostoomme kuuluu useita asiantuntijoita, joilla on kokemuksen kautta hankittua osaamista.